USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двох нелегальних мігрантів затримали на Волині

3 Вересня 2016 12:50
Двоє чоловіків азіатської зовнішності пред’явили на контроль підроблені паспорти європейців, - інформують у прес-службі Держприкордонслужби.

Двох незаконних мігрантів, які використовували підроблені паспортні документи громадян Європейського Союзу, викрили сьогодні вранці працівники Державної прикордонної служби України на Волині.

Чоловіки азіатської зовнішності їхали поїздом до Варшави через пункт пропуску «Ягодин». Слідували вони в одному вагоні. Під час проходження прикордонного контролю охоронці кордону встановили, що надані мандрівниками документи – підроблені. Для перетину кордону ці особи використовували паспорти громадян Німеччини та Франції.

Аби встановити всі обставини та детально вивчити документи громадян зняли з поїзду. Далі прикордонники з’ясували, що в одному з паспортів замінене фото власника на інформаційній сторінці, а інший має повну підробку інформаційної сторінки. Крім того, в обох документах є й інші елементи підробок. Також прикордонники встановили, що громадяни по цим паспортах державний кордон на в’їзд в Україну не перетинали.

Тривають фільтраційні заходи та встановлюються всі деталі правопорушення, про яке вже також повідомили працівників Національної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
555 Показати IP 3 Вересня 2016 13:35
Для чого їх ловити на виїзді з України - тепер годуй нелегалів, депортуй назад. Краще таких не впускати в Україну...
Бог до 555 Показати IP 3 Вересня 2016 16:27
Не ти їх годувати будиш,а з бюджету якихось нещасних 500 000 000 доларів виділили на потреби цих нещасних вони теж люди і жити хочуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus