USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині затримали наркокур’єра

16 Червня 2014 11:28
Нововолинська міліція затримала наркокур’єра. За збут наркотичних засобів чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

53-річний місцевий житель впродовж тривалого часу збував на території міста наркотичний засіб «Субутекс», вартість однієї таблетки якого становить 500 гривень.

Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. При цьому спритник збував дурман як вдома, так і в інших обумовлених місцях. Кілька «привілейованих» покупців навіть вживали наркотичні засоби вдома у наркокур’єра. Окрім того, правоохоронці виявили на стіні міського кінотеатру надпис: «В-8 онлайн, 500 гривень».

"Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за частинами першою та другою статті 307 Кримінального кодексу України, тож тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, чоловік перебуває в слідчому ізоляторі міста Луцька", – розповів начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Ярослав Соломонюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Червня 2014 12:05
Кроноспан їх не бере.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus