USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині затримали росіянина, який незаконно намагався потрапити в Польщу через Україну

6 Травня 2021 13:51
Учора військовослужбовці Луцького загону на кордоні з Білоруссю затримали росіянина, який незаконно потрапив на територію України і таким же способом намагався дістатися Польщі.

Про це повідомляє Західне регіональне управлдіння Держприкордонслужби у Фейсбуці.

Прикордонний патруль відділу «Млинове» виявив на контрольно-слідовій смузі сліди однієї особи, які вели в напрямку України. На пошуки невідомого з підрозділу негайно вибула група реагування, повідомлено співробітників Нацполіції.

Зрештою, на околиці одного з населених пунктів Ковельського району правоохоронці затримали чоловіка, який виявився громадянином Росії. Затриманий зізнався, що потрапив на територію України поза пунктами пропуску та планував у такий же спосіб дістатися Польщі.

Відносно іноземця складено адміністративний протокол за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення у справі прийматиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Москаль Показати IP 8 Травня 2021 06:52
Петров? Боширов?
123 Показати IP 12 Травня 2021 15:45
ще перевірити треба чи не з днр/лнр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus