USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині затримують виплату пенсій за липень до 10 днів

25 Липня 2018 12:18
Пенсіонери, які з 18-го числа повинні були отримати гроші, чекають їх дотепер.

Про це йдеться у сюжеті ТРК АВЕРС.

«За навіть 20 ще невиплачені пенсії, як люди мають виживати? Як мають виплачувати кредити? Які можуть бути надбавки для депутатів чи відпускні?» – говорить жителька Луцька.

Люди обурюються, адже четвертий день затримують виплату пенсій, на їхні телефонні дзвінки у поштових відділеннях ніхто не відповідає.

Схоже запитання напередодні пролунало під час прямого ефіру на телеканалі Аверс до народного депутата України Ірини Констанкевич.

Лучанка обурювалося, що пенсії не дають уже 10 днів.

«Я б хотіла допомогти і дізнатись, чому не принесли саме на цю адресу пенсію: чи це якийсь одиничний випадок, чи це свідчить про системну невиплату пенсій.т Знаю, що у нас багато таких пенсіонерів, які знаходяться поза межею бідності» – прокоментувала Ірина Констанкевич.

На момент розмови з журналістами очікувані гроші лучанка нарешті отримала. Як вдалося з’ясувати, у кількох відділеннях пошти пенсійні гроші сьогодні почали видавати, однак не всім: лише тим, хто їх чекає з 18-19 числа. Під час наших телефонних переговорів з поштарями виявили іще один цікавий факт: середина робочого тижня, та з 15 сільських відділень поштового зв’язку, куди телефонували, 8 на запитання про пенсії, ввічливо відповідають, що у них вихідний. Можливо, тому, що їм немає, що сказати?

У Луцьких відділеннях ситуація ж інша. Тут від запитань не тікають, а відповідають прямо, що пенсії затримують через відсутність фінансування з Києва:

«Пенсійний фонд профінансував лише за 19 число, завтра має бути за 20» – роз'яснює ситуацію одна із працівниць поштового відділення Луцька.

На запитання журналістів про причину затримки пенсій, відповідає: «Пенсійний фонд затримує виплати, не фінансує нас вчасно, люди розуміють деякі, а дехто не розуміє».

Журналісти намагалися отримати коментар від Пенсійного Фонду. На жаль, на зв'язок ніхто не вийшов.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
скептик Показати IP 25 Липня 2018 12:30
а в остальном, прекрасная маркиза, все хорошо, все хорошо. зарплати слуги народу отримують вчасно. заслужені пенсіонери - колишні слуги народу також одержують пенсії вчасно
АНАТОЛЬ_ Показати IP 25 Липня 2018 12:55
От вам й досягнення майдану. Все гiрше й гiрше жити стае
Пенсіонер Показати IP 25 Липня 2018 13:27
На Волині є Партія пенсіонерів України ! Є головний пенсінер Волині товариш Ощепков з великим комуністичним минулим . Чого, діду, мовчиш ? Не хочеш с&ати - не муч с&аку !
Українець Показати IP 25 Липня 2018 13:41
Шановні пенсіонери ! Нам було і є важко. Але то вже перейшло всі межі ! Та влада нас привчила виживати. І вже навіть гіршого ми не боїмося. Нас в Україні половина від усіх виборців. Я вас прошу, молю, благаю - за таке відношення до нас відповімо їм адекватно на чергових одних і других виборах!
Субс Показати IP 25 Липня 2018 13:59
Це справа місків Реви. Не дати своєчасно пенсії, люди не заплатятть компослуги. Пенсіонерам не дати субсидії. Розпочинаеться рев народу за діяльність Реви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus