USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Пенсії потрібно індексувати, а не збільшувати на кілька гривень, – Ірина Констанкевич

14 Жовтня 2017 18:27
Пенсіонери не задоволені змінами, які принесла нова пенсійна реформа. Про це заявила народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».

Парламентар зауважила, що є велика різниця між тим, що обіцяв уряд і тим, що є насправді у призначенні пенсій, інформують у прес-службі Волинського УКРОПу

«Міністр соцполітики Людмила Денисова заявляла при представленні реформи, що пенсії збільшаться на 300 і більше гривень. В реальності до мене звертаються люди зовсім з іншими цифрами. Ті надбавки зовсім не виправдують очікування. Не дивно, що люди обурені, адже більшість з них важко працювали, часто в не найкращих умовах», – наголосила Ірина Констанкевич.

Нардеп розповіла, що загалом не є прихильником пенсійної рефрми у тому вигляді, який пропонує уряд.

«Збільшення пенсій, замість їх осучаснення, індексування – це не є реформою. Реформою ці зміни у законодавсті можна було б назвати, якби були б передбачені усі етапи змін для пенсіонерів. Сьогодні нинішнім пенсіонерам збільшили виплати, тим, хто за кілька років вийде – теж, а для молоді майбутнє не визначене.

Люди, яким ще 20-30 років до пенсії і які нині сплачують податки, утримуючи пенсіонерів, теж мають знати, що їх чекає забезпечена старість. Цього, на жаль, немає», – констатувала народний депутат.

Ірина Констанкевич також закликала усіх людей пенсійного віку, які мають скарги щодо нарахування їм пенсії, принести у понеділок 16 жовтня звернення на її ім’я за адресою: м. Луцьк, Винниченка,

26. У вівторок нардеп пообіцяла передати всі звернення до Міністерства соцполітики, аби вони наочно побачили, що реформа в реальному житті не працює.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мирон Показати IP 14 Жовтня 2017 19:42
Дуже правильно, пані Ірино, але, на превеликий жаль, цього наші керовніки і слухати не хочуть.
пенсіонерка Показати IP 14 Жовтня 2017 21:54
Та ви що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus