USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині зацікавилися виконанням програми підтримки військових підрозділів

27 Грудня 2016 20:33
Виконанням програми матеріально-технічного забезпечення військових частин та підрозділів правоохоронців зацікавилися у громадській раді при облдержадміністрації. Зокрема, хочуть почути звіт про використання коштів у рамках програми у 2016 році.

Про це йшлося під час засідання комісії з гуманітарних питань громадської ради при Волинській ОДА 27 січня.

Члени комісії обговорили програму матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ) та підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в області на 2016 – 2020 роки.

Голова громадської ради Олександр Волянюк розповів, що нещодавно разом із колегами їздив у зону проведення АТО і переконався, що заходи програми не виконуються і ситуація складна – бракує медикаментів та ресурсів для того, щоб бійці могли себе почувати комфортно. Отже, голову ОДА проситимуть прозвітувати про стан виконання цієї програми, зокрема, щодо того, яка сума коштів була виділена на 14-ту ОМБ.

Своєю чергою, член комісії Ярослав Мудрик розповів, що під час відвідин зони АТО побачив сумне видовище. Він зауважив, що не зміг знайти інформацію про те, які кошти виділялися у рамках згадано програми у 2016 році на офіційних веб-сайтах ОДА та облради.

Він пропонував закласти необхідний обсяг допомоги для військових за допомогою депутатів облради на наступний, 2017 рік, проаналізувавши бюджетні пропозиції. Йдеться, зокрема, про ремонт техніки. Основну допомогу, на його думку, варто спрямовувати тим підрозділам, які виконують бойові завдання на сході.

Отже, вирішили подати в облдержадміністрацію запит щодо виконання програми і коштів, витрачених в її рамках протягом 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коли Показати IP 27 Грудня 2016 22:43
Такі як мудрики корчать з себе правильного то становится СТРАШНО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus