USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині збільшать обсяги реалізації вугілля

14 Грудня 2015 18:44
Шахтам Волинського вугільного басейну дозволили збільшити об’єми реалізації вугілля, при чому не через безпосередньо ДП «Вугілля України», а через замовників та збутові структури.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 14 грудня, повідомив голова ОДА Володимир Гунчик.

Зі слів очільника краю, Міністр вугільної енергетики надав інформацію, щодо дозволу збільшення відпуску вугілля, що видобувається на волинських шахтах, замовникам. Однак, за умови, що при вільній реалізації вугілля 70% зароблених коштів буде скеровуватися на ліквідацію заборгованості із заробітної плати.

«Дуже багато в цій роботі залежить від того, наскільки наші шахтарі добре розуміють реальні проблеми ДП «Волиньвугілля». Адже кількість працюючих на поверхні шахти є набагато більшою, ніж кількість працюючих в лавах. Це означає, що витрати «поїдають» прибутки. Якщо не буде завершена реструктуризація і зміна структури управління волинських шахт, на жаль, ці шахти будуть лише збитковими», - повідомив губернатор.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волиснькі Новини повідомляло про те, що очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик сьогодні під час оперативної наради наголосив, що «не бачить» в бюджеті 2016 року асигнувань на розбудову шахти № 10.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 14 Грудня 2015 20:39
Шо ж тут думкою богатіти. Ось як збільшать, то будемо хвалитися!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 14 Грудня 2015 23:43
Да им ВПЕРВЫЕ разрешили официально продавать свой уголь на сторону. Иными словами, впервые разрешили ЗАРАБАТЫВАТЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus