USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині побільшало «тривожних» кнопок

10 Квітня 2014 12:01
«Терміновий виклик міліції» – можливість для громадян у найкоротший термін отримати кваліфіковану допомогу, а для правоохоронців – це підвищення ефективності реагування на протиправні дії, повідомили у прес-службі волинської міліції.

«Тривожними» кнопками обладнуються місця загального користування: школи, супермаркети, аптеки, лікарні, розважальні заклади, підприємства різних форм власності. Про наявність на об’єкті такої кнопки сповіщає спеціальна наклейка із написом «Терміновий виклик міліції», який засвідчує, що саме у цьому закладі можна негайно викликати міліцію за допомогою системи тривожної сигналізації.

– Тут ви маєте право звернутися до адміністрації об'єкта з проханням викликати правоохоронців. Скористатись цією послугою може будь-яка людина, яка потребує термінового захисту чи допомоги. Якщо ви стали свідком чи постраждалим внаслідок правопорушення або злочину, сміливо тисніть на кнопку – і працівники міліції груп затримання Державної служби охорони за лічені хвилини прибудуть на допомогу, - розповідають правоохоронці.

Тривожна «кнопка» може виглядати як стандартна кнопка, вмонтована у підлогу, під стільницю столу, як педаль або мати іншу конфігурацію залежно від специфіки роботи закладу чи установи. Також це може бути і звичайний на вигляд брелок, – повідомив заступник начальника відділу ДСО при УМВС України у Волинській області підполковник міліції Ярослав Косинець.

На Волині кількість таких місць порівняно з минулим роком збільшилася з 92-х до 115-ти. Такі системи швидкого виклику міліції дають змогу здійснення профілактики вуличних злочинів і підвищити ефективність діяльності нарядів міліції, задіяних для охорони об’єктів та громадського порядку.

Аналіз роботи систем «Термінового виклику міліції» за останні два роки свідчіть про ефективність їх використання при наданні термінової допомоги громадянам та розкриттю злочинів гарячим слідом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus