USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

На Волині землю для депутатів знаходять, а для воїнів АТО - ні

26 Червня 2015 12:01
У Любешівському районі «дерибан» землі відбувся між депутатами сільської ради», - заявляє депутат облради Олексій Приходько. З його слів, в наслідок цього ні з чим лишилися демобілізовані воїни АТО.

Про це йшлося під час засідання 35-ої сесії Волинської обласної ради вчора, 25-го червня.

Зі слів обранця громади, під час грудневої сесії в сільраді депутати брали собі землі, наступного засідання виділяли ділянки воїнам АТО, втім, вільні землі є лише на папері.

«У грудні минулого року під час сесії Зарудчівської сільради розглядали питання про виділення земельних ділянок для військових. Тоді, фактично, відбувся «дерибан» землі. Були навіть такі «умільці», які брали собі по дві земельні ділянки. Наступного сесійного засідання я приїхав туди. Своїм голосуванням вони виділили воїнам АТО цілий мікрорайон, втім, він існує лише на папері. Насправді ж на тій території є лише дві вільні земельні ділянки, на яких можна працювати. Зауважу, ця сільрада має виділити земельні ділянки 10-ти демобілізованим воїнам АТО», - розповідає про проблему Олексій Приходько.

У зв’язку з цим він пропонує скасувати перше рішення, яким депутати виділили собі земельні частки, й передати їх захисникам Батьківщини.

Проконтролювати цей процес попросив голову облдержадміністрації Володимира Гунчиката головного міліціонера Волині Петра Шпигу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мік (галицька миша) Показати IP 26 Червня 2015 12:11
ще сепарів не перемогли-а землю вже давай?
ми Показати IP 26 Червня 2015 15:16
учасник инвалид який помер , до выщезаданого Закону про статус ветеранв.....не то земли не дали, а инвидуальний приватний будинок привласнили до жтлового-комунального фонду , збильшили фиктивно житлову площу , виписали всих членив симьи з власног будинку. а також манипулючи що вдова на державному утримани .
Такі да! до ми Показати IP 26 Червня 2015 15:30
Що це? Не проспавсь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus