USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.88

На Волині жінку, яка у власному тілі пронесла в колонію наркотики для чоловіка, посадили на 6 років

15 Жовтня 2023 14:51
Шість років за ґратами проведе жінка, яка пронесла в Маневицьку колонію наркотики для свого чоловіка. Заборонені речовини вона заховала у власному тілі, а під час огляду їх виявили працівники колонії.

Відповідний вирок ухвалив Маневицький районний суд.

З матеріалів справи відомо, що Вікторія Х. незаконно придбала наркотичний засіб метадон, який зберігала з метою збуту в місця позбавлення волі. 2 грудня минулого року жінка перенесла наркотики у ДУ «Маневицька виправна колонія (№42)», де оформила заяву на довгострокове побачення зі своїм чоловіком, який відбуває покарання.

Саме йому злочинниця і мала передати наркотики, які перед входом на заборонену зону колонії приховала в анальному отворі. Однак під час повного огляду працівники колонії виявили заборонені речовини.

Читати ще: На Волині інспектор виправної колонії хотів торгувати наркотиками: його покарали умовно

Тож Вікторія Х. обвинувачувалася у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі у великих розмірах, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Про злочинницю відомо, що вона народилася у Запоріжжі, раніше неодноразово судима та офіційно працювала покоївкою в Ісландії у місті Рейк'явік.

Між прокурором та злочинницею була укладена угода про визнання винуватості. Затвердивши угоду, суд призначив для Вікторії Х. покарання у виді шести років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2023 19:25
Цікавий випадок - в анальному отворі засудженому чоловіку везла подарунок. Випадок безпрецедентний... Не думаючи про наслідки. Курка. Знаю, що в 90-х роках жінки возили з Туреччини золоті вироби через Балкани (там мякші митники). Ховали в прямій кишці і в піхві. Балканські ЗМІ писали, що в однієї українки митний гінеколог і проктолог витрусили зі згаданих порожнин 790 грамів серг і перснів. "Розмір" має значення!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus