USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині зі снігових заметів витягли 2 автобуси з пасажирами

21 Січня 2014 15:26
Пожежно-рятувальні підрозділи області звільниили із снігових заметів 2 рейсові автобуси і 4 автомобілі. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Поблизу села Гектари Горохівського району рятувальники ДПРЧ -22 міста Берестечко витягнули із кювету рейсовий автобус, який перевозив 7 пасажирів та прямував за маршрутом «Тернопіль – Шацьк».

В результаті обледеніння дорожнього покриття автобус скинуло із дороги. За допомогою тросу рятувальники повернули транспортний засіб на дорогу. Однак, через снігові перемети за декілька кілометрів їм довелося знову надавати допомогу цьому автобусу, а також водіям 4-х легкових автомобілів.

Поблизу села Воютин Луцького району у снігові замети також потрапив автобус. Пожежним автомобілем рятувальники вивільнили його із снігу і він зміг продовжувати свій рух.

На наступні дві доби на території Волинської області оголошено штормове попередження: очікується різке зниження температури до -20 градусів за Цельсієм, опади у вигляді снігу і сильний поривчастий вітер.
Нагадаємо, на дорогах Волині обладнані 33 спеціальних місця, де водії можуть перечекати негоду. ПЕРЕЛІК.
У містах, районних центрах області будуть розгорнуті пункти обігріву, де громадяни зможуть отримати прилисток від холоду, гарячий час та їжу.

Вирушаючи в дорогу, водіям слід мати в автомобілях снігову лопату, по можливості цепи проти ковзання на ведучі колеса, трос, запас води, термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі та достатній запас пального.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
працівник філії Горо Показати IP 21 Січня 2014 20:24
Уточнення. Не поблизу села Гектари Горохівського району, а на території Рівенської області поблизу села Митниця, рятувальники ДПРЧ -22 міста Берестечко витягнули із кювету рейсовий автобус, який перевозив 7 пасажирів та прямував за маршрутом «Тернопіль – Шацьк».

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus