USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині з'ясовують, чиї діти ходили на Майдан

20 Грудня 2013 18:09
Луцька міліція збирає інформацію про батьків, які відпускали своїх дітей на Євромайдан, - таку заяву поширили в інтернеті активісти організації «Батьківщина молода».

У волинській міліції підтвердили, що збирають інформацію про батьків, а в прокуратура це спростовує - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Як йдеться у повідомленні, міліція просить надати копії заяв батьків луцьких школярів, в яких директорів навчальних закладів просять відпустити дітей на Євромайдан.

Нагадаємо, 6 грудня учні 9В класу школи №1 влаштували «Євромайдан в класі», бо їх не відпустили на Театральний майдан.

А в луцькій школі-гімназії №21 виник конфлікт через Євромайдан. Зокрема, вчителька російської мови влаштувала «репресії» проти дітей, які збиралися на Євромайдан.

Інформацію про це підтвердила керівник прес-служби УМВС у Волинській області Оксана Блищик. Однак речниця міліції порадила уточнити її в прокуратурі області, бо саме звідти надійшла ініціатива первірки. «Вони є нашими процесуальними керівниками», - зазначила Оксана Блищик.

Однак цю інформацію заперечили у прокуратурі області. Зокрема, начальник управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Тарас Безрукий поцікавився, хто саме з міліції її коментував. І додав:

«Така інформація нам не потрібна для розслідування. Прокуратура таких вказівок не давала».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Петро Показати IP 20 Грудня 2013 21:53
Хтось знає прізвище вчительки "російської мови"?...
Анонім до Петро Показати IP 21 Грудня 2013 16:07
Котик Нійоля Вікторівна
Патрiот Показати IP 20 Грудня 2013 22:01
Cталiнськi часи настали?
лучанин Показати IP 20 Грудня 2013 23:10
Що робити бдітям на майдані? Їх завдання - вчитися, а не слугувати майданчиком для реалізації політичних задімів опіздіціонерів.
Марина Показати IP 21 Грудня 2013 02:05
Чи позбудуться коли українці такої риси як "вислужитись", "прислужити", "донести"....читаючи історичні факти і, дивлячись, на сьогоднішній день, мабуть , ніколи...
Думаю Показати IP 21 Грудня 2013 03:05
Скопичення народу в будь-якій формі будь де вже само по собі несе певну загрозу. Обов'язок батьків та вчителів забезпечити дітям безпеку та догляд. Це можливо зробити на майдані в хаосі? І є ще батьки які писали заяви щоб відпустити дітей на майдан? А де наші соціальні служби? Вони в першу чергу повинні були б цим зайнятися і в деяких випадках поставити питання про невиконання батьками в певній частині своїх обов'яків! І так як ці дії масові то прокуратура обов'язково мала б це розслідувати. А вона відхрещується... То що ж то за прокуратура?! В нас взагалі якійсь здоровий глузд є? Всі хочуть в Євросоюз. То можливо почнемо виконувати Закони?
Дід Парафін до Думаю Показати IP 21 Грудня 2013 10:57
Скопичення - це від слова скопититись?
Анонім Показати IP 21 Грудня 2013 12:18
---опоззиц!я в черговий раз п!дтвердила свою неспрможн!сть, програла. Тому голуб! почнуть активно подавляти "инако мыслие". Шкода д!тей яких використали. ДО 2015 року голуб! мають шанс надал! грабувати Державу. Трет!Й Майдан важко буде п!Сля такого з!брати. В черговий раз народ "поимели". а за це треба булоб в!дпов!сти. Меньше потрбно було горланити "Слава .......", а б!льш р!шуче д!яти. Тод! булаб ! слава. А так ГАНЬБА!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus