USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зіткнулися легковик та вантажівка: пасажирку затиснуло в автівці

11 Грудня 2020 10:02
В Іваничівському районі на трасі «Нововолинськ – Іваничі» зіткнулися легковик та вантажівка. Автопригода сталася 10 грудня.

Про це повідомляє пресслужба УДСНС у Волинській області.

Через зіткнення легкового та вантажного автомібілів одна з пасажирок легковика опинилася затиснутою у деформованому внаслідок удару авто. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники 5 Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська деблокували потерпілу та транспортували її до карети швидкої допомоги.

О 09:41 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Ковель - Доманово» поблизу села Видраниця Ратнівського району легковий автомобіль з’їхав у кювет. Співробітники 14 Державної пожежно-рятувальної частини смт Ратне, які прибули за викликом, відімкнули акумуляторну батарею транспортного засобу і транспортувалим потерпілу водійку до карети невідкладної медичної допомоги.

Ще один легковий автомобіль з’їхав у кювет і перекинувся на автодорозі біля села Звірів Ківерцівського району. Для ліквідації наслідків надзвичайної події залучені сили і засоби двох підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області – групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення та 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці. За допомогою лебідки рятувальники встановили автомобіль на шасі і відбуксирували на дорожнє покриття.

У Маневицькому районі біля села Ситниця легковий автомобіль з кювету вилучили працівники місцевої пожежної команди смт Колки, а працівники 13-ої Державної пожежно-рятувальної чатсини відбуксирували ще один автомобіль з узбіччя на автодорозі «Київ – Ковель - Ягодин».

Крім того, допомогу водіям, чиї транспортні засоби опинилися у кюветах внаслідок несприятливих погодніх умов, надали рятувальники на ділянках автодоріг біля села Підбереззя Горохівського району та біля села Смолигів Луцького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus