USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зіткнулися ВАЗ та Audi, госпіталізували двох жінок

21 Січня 2022 08:59
У селі Туличів Ковельського району трапилася дорожньо-транспорта пригода з постраждалими.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Як зазначається, 20 січня близько 20 години водій автомобіля ВАЗ виїхав на зустрічну смугу та, не впоравшись з керуванням, зіткнувся з Audi.

Внаслідок удару постраждало двоє людей.
На місці події працювало кілька карет швидкої та слідчо-оперативна група.

Як розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, виклик про автопригоду надходив на лінію 103. Повідомлялося, що зіткнулися два автомобілі. В аварії постраждали дві жінки. Після надання першої медичної допомоги їх госпіталізували для подальшого лікування. У першої жінки попередньо діагностували забій шийно-грудного відділу хребта. А в другої – розтягнення зв’язок правого кісткового суглоба.
У пресслужбі ГУНП у Волинській області повідомили, що за кермом ВАЗу перебував 22-річний житель Луцького району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з автомобілем Audi A6 під керуванням 33-річної жительки Ковельського району.

У результаті зіткнення водійка Audi та 53-річна пасажирка транспортного засобу отримали тілесні ушкодження. Також внаслідок автопригоди постраждала 70-річна пасажирка ВАЗу. Усіх потерпілих доставили у лікарню, після огляду лікарів, вони відпущені додому.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus