USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Волині зіткнулися велосипедисти, які «не помітили» один одного

13 Вересня 2017 12:35
Останнім часом почастішали випадки ДТП пов’язані з саме з участю велосипедистів. Травматизм пов'язаний перш за все з неуважністю самих велосипедистів. Також автомобілісти часто не «помічають» велосипедистів, забуваючи при цьому про те, що вони такі ж повноправні учасники дорожнього руху, пишуть на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Нещодавно трапилося ДТП за участю двох велосипедистів, які «не помітили» один одного. Внаслідок зіткнення велосипедисти отримали багаточисленні забої. Бригадою ЕМД була надана допомога і потерпілих доставлено в травмпункт.

Значно складніші травми, такі як струси головного мозку, закриті черепно-мозкові травми, переломи кінцівок, травми живота трапляються внаслідок зіткнень велосипедистів і автомобілістів, пишуть медики. На жаль, це статистика виїздів бригад ЕМД за останні три дні.

Також лікарі зауважують, що їзда на велосипеді – приємне і корисне заняття, яке тренує різні групи м’язів, зміцнює імунітет, крім того є профілактикою серцево-судинних захворювань, позитивно впливає на самопочуття і настрій. Проте захоплення велоїздою і велосипедний спорт є дуже травматичним, як для професіоналів так і для новачків-любителів. Тому усіх учасників дорожнього руху застерігають бути уважними, а також взаємно ввічливими один до одного!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
12345 Показати IP 13 Вересня 2017 12:48
Анатолька ти де ? Тут ти маєш бути самий о*уївший.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus