USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «злодія в законі» взяли під варту на 2 місяці

16 Березня 2017 15:47
Суд обрав запобіжний захід стосовно «злодія в законі» Ротмана Осіпяна, якого працівники СБУ затримали на Волині і якого пов'язують з представниками кримінального світу та спецслужбами РФ.

Про це повіодмляє ВолиньPost з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Слідчий суддя ухвалив застосувати до «злодія в законі» Ротмана Осіпяна запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців.

Водночас, додає видання, настоятель Свято-Покровського храму в селі П’ятидні Володимир-Волинського району отець Олександр пропонував суду відпустити Осіпяна під його поруку.

Нагадаємо, працівники СБУ затримали на Волині «злодія в законі» та його трьох спільників. Вони якраз збиралися «вибити» 40 тисяч доларів з місцевого підприємця.

Затриманим є лучанин Ротман Осіпян на прізвисько «Ротман». За останні три роки він не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців і не тільки. Ротман Осіпян походить із сім’ї луцького міліціонера, проте має солідний кримінальний стаж – понад півдесятка судимостей і близько 20 років за гратами.

У 2014 році у турецькій частині острова Кіпр його «коронували» представники російського криміналітету. Після цього лучанин повернувся в Україну, й одразу ж був затриманий з охоронцями у столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus