USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині злодії винесли з магазину коньяк, солодощі та сигарети

17 Листопада 2017 14:47
Поліція затримала двох жителів селища Люблинець Ковельського району, яких підозрюють у скоєнні напередодні вночі крадіжки товарів із місцевого магазину та понад 15 тис. грн.

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, слідчі проводять досудове розслідування, повідомляє прес-служба поліції Волині.

У середу, 15 листопада, до поліції із заявою про крадіжку звернулася жителька райцентру. Вона повідомила, що вночі невідомі злодії обікрали продуктовий магазин у селищі Люблинець. Зловмисники пошкодили двері закладу й викрали з приміщення продукти харчування, тютюнові вироби, мобільний телефон, а також 15 тис. грн.

Поліцейські оперативно вийшли на слід крадіїв і провели санкціоновані обшуку за місцем їх проживання. Під час одного із обшуків 35-річний правопорушник зачинився в помешканні й на балконі багатоповерхівки почав спалювати речові докази та викидати їх з квартири на вулицю.

Поліцейські затримали за підозрою в скоєнні крадіжки з магазину 25 та 35-річних жителів селища й помістили їх до ізолятора тимчасового тримання. Викрадене майно вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus