USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

На Волині зловили білоруса-нелегала

28 Вересня 2023 17:42
27 вересня у м. Володимир виявлено та затримано громадянина республіки білорусь, 1990 року народження, без дозвільних документів на проживання.

Про це інформує Міграційна служба Волинської області.

Як з’ясували міграційники, чоловік не виконав попереднє рішення про примусове повернення до країни походження, чим грубо порушив міграційне законодавство України.

Читати ще: У Луцькому районі спіймали нелегала з Росії

За вчинене повторне правопорушення іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності. Його поміщено до Волинського ПТПІ з метою ідентифікації та забезпечення виконання рішення про примусове видворення до країни походження.

Як інформували днями, на Волині затримали росіянина без дозвільних документів на проживання.

Раніше у Луцьку виявили громадянина Республіки Азербайджан, який знехтував встановленими правилами перебування іноземних громадян на території нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus