USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині зустріли Героя, який повернувся додому з війни

6 Серпня 2015 15:27
Додому на Волині з АТО повернувся демобілізований боєць 24-ї бригади. Про це пише в мережі громадський активіст Олександр Приступа, - інформує Волинське агентство розслідувань.

Володимирчанин 48-річний Богдан Редько повернувся з війни додому. У бійця зараз – відпустка, після якої чоловіка демобілізують. На вокзалі Володимир-Волинська його зустріли друзі.

«Тільки що на вокзалі зустріли нашого побратима, майданівця, і просто бійця, який повернувся з Донбасу Богдана Редька. Раді, що живий і здоровий. Щоправда, схуд трішки, але думаю на домашніх продуктах поправиться….», – йдеться у повідомленні.

Військовий служив у 24-й бригаді, а потім – у 309-му окремому інженерно-технічному батальйоні. До війни чоловік був активним учасником Майдану.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus