USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині звели будинок для переселенців, планують ще 20 таких

29 Липня 2022 23:29
Під час відрядження на Волинь заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко відвідав волонтерський центр, який люди організували спільно зі шведськими меценатами.

Сам центр розташований на території рекреаційної зони – дитячої бази відпочинку. Тут звели окремий будинок для переселенців. Ці роботи тривали всього лише три дні, повідомляє пресслужба Кирила Тимошенка.

Зараз в центрі проживає близько 100 осіб, всі вони приїхали в основному з Харківщини.

Волонтери співпрацюють з місцевою владою і спільно планують побудувати ще 20 таких будинків.

Крім того, тут акумулюють гуманітарну допомогу, яку розподіляють між переселенцями.

"Важливо, що люди допомагають один одному. Я вдячний всім нашим громадянам за те, що шукають можливості допомагати один одному", – відзначив Тимошенко.

Нагадаємо, під час робочого візиту на Волинь 27 липня Кирило Тимошенко спільно з начальником обласної військової адміністрації Юрієм Погуляйком відвідали кордон на межі України та білорусі у Волинській област, а також укриття однієї зі шкіл у Ковелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus