USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

На волинського тероборонівця із позивним Зять удома з Перемогою чекають майже 100 родичів

18 Грудня 2022 22:37
Андрій служить у стрілецькій роті одного з окремих батальйонів 100-ї бригади волинської тероборони від самого початку широкомасштабного вторгнення.

У перші дні служби молодий чоловік одержав від побратимів позивний Зять. Про це пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

Старші бійці з підрозділу часом жартували щось на кшталт: «Маю доньку підходящого віку – зятем будеш!» Так до парубка те слово і приклеїлося.

Вдома на Андрія чекає з Перемогою величезна родина – близько ста осіб! Насамперед – четверо молодших братів і сестер, тато з мамою, дядьки та тітки, бабуся з дідусем… Звісно, кохана дівчина. А ще – 101-річна прабабуся Олена Улянівна.

Читати ще: Щоб кришити ворогів на кубики: волинський тероборонівець до військкомату прийшов із мачете

Матріархиня родини добре знає, що таке війна: з Другої світової не повернувся її чоловік – прадід Андрія. Тож Олена Улянівна дуже переживає за правнука й неймовірно радіє, коли іноді бачить його під час короткої відпустки.

«Прабабця завжди обіймає мене і цікавиться, чи скоро Перемога», – розповідає боєць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus