USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волонтер із Луцька разом з побратимами понад півтора місяця воює на сході

24 Квітня 2023 23:23
Пан Андрій, позивний Адепт, боєць Луцького батальйону Волинської бригади тероборони. Разом зі своїми побратимами чоловік уже понад півтора місяця виконує бойові завдання на сході України.

Про бійця розповіли у 100 бригаді тероборони.

Свого часу Андрій захоплювався військово-історичною реконструкцією лицарської доби. Здобув вищу юридичну освіту, займався адвокатською практикою. Упродовж останніх років працював у Луцькій міській раді.

Протягом 2015-2018 років Адепт активно займався волонтерською діяльністю – доставляв допомогу бійцям на сході України.

Читати ще: «Поголюся після Перемоги», – кулеметник з волинської тероборони на псевдо Борода

А 24 лютого 2022-го Андрій прокинувся від вибухів в рідному Луцьку. Нашвидкоруч зібравши речі й поцілувавши дружину та тоді ще дворічного сина, чоловік – як і сотні тисяч українців – попрямував до військкомату...

Читати ще: Для побратимів – Батя, для ворогів – М’ясник: у волинській теробороні служить боєць з двома позивними

«Всі розуміють, що у нас немає вибору. Коли заходиш в села, які були під окупацією. Бачиш ті звірства, що їх чинили орки. Тоді дуже чітко усвідомлюєш: або ми переможемо, або зникнемо як нація», – каже лучанин Андрій на псевдо Адепт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus