USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На волинських дорогах досліджуватимуть місця концентрації ДТП

13 Лютого 2019 20:29
Виявлення ділянок (місць) концентрації ДТП та розробка заходів з їх ліквідації на автомобільних дорогах загального користування державного значення у Волинській області коштуватиме понад 188 тисяч гривень.

Замовником послуг виступила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Строк надання послуг – до кінця року. Відповідно до договору, підписаного 12 лютого з Державним підприємством «Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна», консультаційні послуги у сфері розробок (виявлення ділянок (місць) концентрації ДТП та розробка заходів з їх ліквідації на автомобільних дорогах загального користування державного значення у Волинській області), коштують 188,349 тисячі гривень.

Відповідно до календарного плану надання послуг, на першому етапі, до квітня цього року, передбачили складання відомостей по кілометрового розподілу ДТП на дорогах області за трирічний період (2016-2018 роки); аналіз динаміки аварійності на існуючих ділянках концентрації ДТП; ідентифікацію аварійно-небезпечних ділянок на дорогах області за даними аналізу аварійності за 2016-2018 роки та складання звіту.

На другому етапі, у травні-грудні, запланували обстеження аварійно-небезпечних ділянок, взяття на облік нових ділянок концентрації ДТП та призначення необхідних заходів з вдосконалення дорожніх умов, розроблення карток на нові ділянки; визначення інтенсивності руху експрес-методом на аварійно-небезпечних ділянках; призначення додаткових заходів з вдосконалення дорожніх умов на існуючих ділянках концентрації ДТП, на яких виконання запланованих заходів з безпеки руху не призвело до зниження рівня аварійності; зняття з обліку ділянок концентрації ДТП з урахуванням стану виконання заходів та аварійності; підготовку річного звіту про роботу на ділянках і місцях концентрації ДТП для Укравтодору.

Окрім того, наповнення галузевої Бази даних обліку і аналізу ДТП вихідними даними про стан аварійності на мережі автомобільних доріг загального користування державного значення у Волинській області за IV квартал 2018 року та I, II, III квартали 2019 року коштуватиме 136,7194 тисячі. Послугу надаватиме ДП «Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus