USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На волинських кордонах - додаткові обмеження

14 Квітня 2016 19:40
Додаткові режимні обмеження ввели у Любешівському, Ратнівському, Шацькому, Любомльському контрольованих прикордонних районах Волинської області та у Рокитнівському, Дубровицькому, Зарічненському контрольованих прикордонних районах Рівненської області.

Про це повідомили на сайті Державнї прикордонної служби.

У рамках додаткових тимчасових обмежень у Любешівському, Ратнівському, Шацькому, Любомльському контрольованих прикордонних районах Волинської області та у Рокитнівському, Дубровицькому, Зарічненському контрольованих прикордонних районах Рівненської області заборонено:

Пункт 2.1. – використання радіостанцій, крім установлених на спеціальній техніці та транспортних засобах спеціалізованого призначення (або зареєстрованих у встановленому порядку).

Пункт 2.2. – рух транспортних засобів на дорогах (не внесених до реєстру доріг), що ведуть від населених пунктів до державного кордону і не забезпечують їх пересування до встановлених пунктів пропуску через державний кордон.

Це положення не стосується:

сільськогосподарської техніки, яка проводить сільськогосподарські роботи;

техніки, яка використовується працівниками лісомисливських, водних господарств, компаній обленерго на ділянках їхньої відповідальності;

техніки правоохоронних органів та контрольних служб, під час виконання ними завдань за призначенням.

Пункт 2.3. – полювання в смузі місцевості уздовж державного кордону на глибину до двох кілометрів від державного кордону України.

Пункт 2.4. – зупинку та стоянку транспортних засобів (не пов’язану з технічними несправностями та перебуванням перед пунктом пропуску в очікуванні перетину державного кордону на в’їзд в Україну), посадку і висадку пасажирів, залишення транспортних засобів, товарів та предметів, розвантаження чи завантаження майна з транспортних засобів в смузі місцевості між державним кордоном України та пунктами пропуску для автомобільного сполучення «Городище», «Переброди», «Прикладники», «Вичівка», «Дольськ», «Самари», «Доманове», «Тур», «Гута», «Піща», «Пулемець».

Пункт 2.5. – зупинку осіб на дорозі (узбіччях дороги) на ділянках місцевості між державним кордоном України та пунктами пропуску для автомобільного сполучення «Городище», «Переброди», «Прикладники», «Вичівка», «Дольськ», «Самари», «Доманове», «Тур», «Гута», «Піща», «Пулемець», за виключенням випадків зупинки для відпочинку на термін не більше 5 хвилин.

Пункт 2.6. – розворот транспортних засобів на ділянці автомобільної дороги між державним кордоном України та пунктами пропуску для автомобільного сполучення «Городище», «Прикладники», «Дольськ», «Доманове», «Піща», «Пулемець».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus