USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На виборах президента Грузії лідирує кандидат від правлячої партії, – екзит-пол

28 Листопада 2018 20:18
У Грузії оприлюднили результати екзит-полу за підсумками голосування виборців у другому турі президентських виборів.

Про це повідомляє Європейська Правда з посиланням на Грузія Online.

Результати свідчать про те, що перемогу здобула кандидат від правлячої партії "Грузинська мрія" Саломе Зурабішвілі, за яку проголосували 55% виборців.

Її конкурент опозиційний кандидат Григол Вашадзе отримав 45% голосів.

Опитування проводила американська компанія Edison Research. Ця ж компанія проводила екзит-пол і в ході першого туру виборів і його результат був дуже близьким до реальних результатів голосування.

Нагадаємо, у першому турі 28 жовтня за результатами голосування відрив між лідерами гонки становив менше 1%. Зурабішвілі отримала 38,66% голосів виборців, Вашадзе - 37,7%.

Згідно з новою конституцією, президент є главою держави і представляє країну на міжнародній арені, але його повноваження обмежені.

Саломе Зурабішвілі може стати першою жінкою-президентом Грузії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
українець Показати IP 28 Листопада 2018 20:54
Але в нас, точно жінка не буде президентом.Тільки не подумайте,що я_порохобот.
пенсіонери Показати IP 1 Грудня 2018 15:15
при янукавичю я мав пенсію 300доларів (коли долар був 7гр.) А тепер переворотний президент-крадій пенсій мерзотник петро порошенко краде щомісяця з моєї пенсії краде по 220доларів а мені залишається 80доларів (по курсу гр.-дол.) Петра порошенка за кадіжки на нари!!!!!!!!!!!!!!
пенсіонери Показати IP 1 Грудня 2018 19:07
при янукавичю я мав пенсію 300доларів (коли долар був 7гр.) А тепер переворотний президент-крадій пенсій мерзотник петро порошенко краде щомісяця з моєї пенсії краде по 220доларів а мені залишається 80доларів (по курсу гр.-дол.), бо порошенко Х-У**-Л-О! Петра порошенка за кадіжки на нари!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus