USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На «Ягодині» службовий пес винюхав наркотики. Фото

13 Листопада 2017 13:58
На українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону 12 листопада виявили громадянина України, що переміщував через кордон наркотичну речовину.

Про це повідомив керівник прес-служби Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України Олег Личковський

Інформацію про можливу контрабанду наркотичних засобів охоронці кордону отримали напередодні від прикордонних оперативних підрозділів. Тому коли автомобіль марки «Крайслер» польської реєстрації з 4-ма пасажирами, громадянами України, прибув в пункт пропуску для оформлення на виїзд із України, прикордонники ініціювали проведення поглибленої спільної з митниками перевірки.

До огляду залучили службового собаку Тіма, що навчений на пошук наркотиків та психотропів. Він і спрацював при огляді особистих речей пасажирів, вказуючи своєю поведінкою на наявність знайомих запахів. В підкладці куртки, що була в салоні авто серед усіх речей, було виявлено поліетиленовий пакет з вмістом речовини сіро - зеленого кольору за зовнішніми ознаками схожої на марихуану загальною вагою 5,8 г.

Слідчим відділом УСБУ у Волинській області за направленим прикордонниками повідомленням про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів», відомості внесено до ЄРДР. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus