USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На «Ягодині» виявили авто, викрадене в Данії 6 років тому

5 Жовтня 2020 10:43
На «Ягодині» затримали автомобіль, який Інтерпол розшукував ще з 2014 року.

У пункт пропуску «Ягодин» прибув автомобіль марки Volvo, польської реєстрації, під керуванням громадянина України, який, нічого не підозрюючи, спрямував транспортний засіб на смугу руху «зелений коридор», повідомляє прессслужба Державної прикордонслужби України.

Він і справді не віз нічого забороненого та не мав речей, які б потребували декларування, а от сам транспортний засіб, виявляється, мав темне минуле.

Встановити проблему допомогла перевірка за базою даних «Інтерпол». Як з’ясували прикордонники, машина була викрадена у Данії ще восени 2014-го.

Автомобіль вилучили та встановленим порядком передали співробітникам Національної поліції, а нашому співвітчизнику, який, мабуть, сподівався зекономити на купівлі доступного авто з Європи, доведеться бути уважнішим, адже наразі він не отримав нічого, окрім збитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus