USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Ягодині затримали контрабанду брендового одягу на понад 25 мільйонів

5 Квітня 2021 14:37
На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби у вантажі з гуманітарною допомогою виявили незадекларований брендовий одяг на суму понад 25 мільйонів гривень.

Про це інформує Волинська митниця у Фейсбуці.

30.03.2020 року в Україну, в зону митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби, заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина Федеративної Республіки Німеччина. Відповідно до поданих до митного контролю документів, слідував вантаж «гуманітарна допомога», в адресу благодійної організації.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, встановлено, що фактично у вантажному відсіку, крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу, переміщується 16 262 одиниці нового брендового одягу загальною вартістю 25 мільйонів 775 тисяч гривень.

Таким чином голова благодійної організації відправника намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартість понад 25 мільйонів гривень вилучено до рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Andrij Показати IP 5 Квітня 2021 17:33
И отправителя и получателя в тюрьму на 10 лет с конфискацией имущества.....
юрій миколайович Показати IP 5 Квітня 2021 17:38
Тільки відсторонили і вже є результат
Тетяна Показати IP 6 Квітня 2021 11:50
Шкода, що гребуть усіх під одну гребінку. Саме ця організація протягом тривалого часу займалася благодійність і допомагала багатьом людям, включаючи освітні заклади та громадські організації. Сумно і прикро, бо в чергове по український дякуємо за допомогу. А речі з бірками з магазинів, де вони не продалися і були б відправлені на переробку. А може, хто хоче завітати в Єврошоп на проспекті Волі в Луцьку, де не те що касових апаратів немає, а навіть елементарних чеків не дають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus