USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На «Ягодині» затримали українця, який віз психотропи у рейсовому автобусі

2 Січня 2016 08:56
280 таблеток психотропної дії намагався ввезти із Польщі на Україну громадянин нашої держави, – йдеться у повідомленні Луцького прикордонного загону.

Так, чоловіка, який їхав у рейсовому автобусі, затримали на пункті пропуску «Ягодин».

Щодо виявленого правопорушення до правоохоронних органів направлено повідомлення за статтею 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Виявлені таблетки та особу передано співробітникам поліції у Волинській області.

Окрім того, у пункт пропуску «Смільниця», що у Львівській області, автомобілем «Фіат» прибув громадянин Польщі.

Під час заходів контролю на автомобіль спрацював службовий собака, тому у прикордонного наряду Мостиського загону виникли підозри щодо можливого переміщення громадянином сусідньої країни заборонених предметів.

Транспортний засіб було направлено для поглибленого огляду, де спільно з інспектором Державної фіскальної служби співробітники Держприкордонслужби виявили пневматичний пістолет калібру 4,5 міліметра з двома повними газовими балонами.

Пістолет вилучено. Про знахідку було повідомлено співробітникам поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Січня 2016 10:43
"виявили пневматичний пістолет калібру 4,5 міліметра з двома повними газовими балонами." А с каких это времен в пневматике используются газовые баллоны? ПС. Быстрее всего вместо "з двома повними газовими балонами" требуется написать "та два повних газових балонів"
Хатія Показати IP 2 Січня 2016 18:20
так то полісмен Зозуля на вихідних мотався...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus