USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Євромайдані велика кількість поранених активістів, - ЗМІ

18 Лютого 2014 12:45
На офіційній сторінці Євромайдану у мережі Facebook повідомили про велику кількість поранених мітингувальників, передає УНН.

"На вулицю Інститутську потрібні: перевязочні засоби, перекис водню, бинт, знеболюючі уколи, бактерицидні серветки, кетанов, тампалгін. Багато поранених", - йдеться в повідомленні.

Народний депутат Олександр Бригинець на своїй сторінці в мережі написав, що гумова куля потрапила в шию моїй правій руці Галині Занько на Шовковичній.

"Рекошетом підбила око активістці Ксенії... На очах у них гранатою вразило ногу іншому активісту, якого забрала швидка...", - написав нардеп.

Травмовані біля будівлі Верховної Ради України активісти, отримали опіки очей, поранення від осколків гранат і гумових куль.

Як повідомляв УНН, до місця подій прибувають карети "швидкої". Є поранені. Правоохоронці намагаються забезпечити охорону громадського порядку.

Раніше також йшлося про те, що кілька десятків активістів проникли до МОЗ у Маріїнському парку та намагаються штурмом взяти офіс Партії регіонів.

Додамо також, що на вулиці Шовковичній в Києві правоохоронці застосовують проти мітингувальників травматичну зброю. Відомо, що правоохоронці відкрили вогонь після того, як мітингувальники підпалили вантажний автомобіль, яким було перекрито рух по вулиці Шовковичній у бік Верховної Ради.

Напередодні активісти закликали "усіх небайдужих" приєднатися до "мирного наступу на депутатів" з вимогою ухвалити всі необхідні рішення для виходу з кризи і врегулювання ситуації в країні. Зокрема, йдеться про повернення до Конституції 2004-го року.

Снайпери обстрілювали людей з даху будівлі на розі вулиць Шовковичної та Інститутської:



Беркут кидав в мітингувальників шумовими гранатами, а "титушки" - камінням:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Боголюбы Показати IP 18 Лютого 2014 12:53
"На вулиці Інститутську потрібні: перевязочні засоби, перекис водню, бинт, знеболюючі уколи, ПРОСТИТУТКИ, ВОДКУ, ТРАВУ.
111 до Боголюбы Показати IP 18 Лютого 2014 15:00
ПРОСТИТУТКИ, ВОДКУ, ТРАВУ тобі треба.
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2014 13:07
Це вам відповідь на "мирний наступ"
luchanka Показати IP 18 Лютого 2014 13:19
скільки можна терпіти цей безлад владі давно пора розігнати цей майдан бо скоро це стане у більшості невдах способом життя особливо тим кому працювати нне хочеться
Татяна до luchanka Показати IP 18 Лютого 2014 14:54
Так , так.Скільки можна вже терпіти таку бандитську владу? Скоро буде де працювати, бо український народ працьовитий і терплячий , а всякому терпінню завжди настає кінець.
Іван Г. Показати IP 18 Лютого 2014 13:25
Ви подивіться на наших активістів Москвич, Гусь, Данильчук, що вони зробили для нас волинян???? Самі ніде не працюють тільки мітингами заробляють, а ми прості лучани від них нічого немаємо!
Афанасій до Іван Г. Показати IP 18 Лютого 2014 14:57
А що на них дивитися ? З них треба брати приклад, бо вони все це роблять не тільки для себе, а для вас, щоб ви, прості лучани, якщо ви дійсно прості, в майбутньому щось та таки мали.
304 Показати IP 18 Лютого 2014 13:47
снайпер с дробовиком
Не байдужа Показати IP 18 Лютого 2014 14:08
А чого не написали, що тим хто йде на мітинг "рекомендували" брати з собою запальні суміші? То це мирний переворот, ні, це війна за керівні посади і крісла?
???? до Не байдужа Показати IP 18 Лютого 2014 14:48
А ти піди на мітинг, візьми з собою цю суміш, може собі яке крісло завоюєш?
гузь Показати IP 18 Лютого 2014 14:10
чим більше жертв - тим більше бабок
222 до гузь Показати IP 18 Лютого 2014 14:46
Ти не гузь, ти йолоп гусь. А до Гузя тобі далеко срати. Лежиш на дивані і мнеш свої яя. Може поряд ще і горшок стоїть.
розум Показати IP 19 Лютого 2014 21:25
ШКОДА НАРОД, ЯКИЙ ГИНЕ НІ ЗА ЩО. ШКОДА НАЦІЮ, ЯКА ДИЧАВІЄ З КОЖНИМ ДНЕМ. ШКОДА ДІТЕЙ, ЯКІ НЕ МАЮТЬ МАЙБУТНЬОГО, БО ПРАВІ З ЛІВИМИ НЕ МОЖУТЬ ПОДІЛИТИ ВЛАДНІ КРІСЛА. І НЕ ШКОДА НІ ОПОЗИЦІЇ, НІ ВЛАДИ, БО ВОНИ ОДНАКОВІ У СВОЇХ БАЖАННЯХ ВЛАДИ, А НАРОД - ГАРМАТНЕ М"ЯСО. ОСЬ І ВЕСЬ ЗМІСТ СЬОГОДНІШНІХ ПОДІЙ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus