USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Активісти перевіряють волонтерів на вулицях Луцька. ОНОВЛЕНО

12 Січня 2016 16:14
Сьогодні на залізничному вокзалі Луцька вкотре збором коштів займався сумнівний волонтер ДУКу. Чоловік зі скринькою з символікою «Правого сектора», як і тиждень тому, потрапив у «поле зору» активіста Сергія Абрама, який відслідковує ситуацію з псевдоволонтерами у місті, – інформує Вісник+К.

«Знову зловили ДУКівця, в якого з документів була лише виписка з реєстру. Збирали на 3-їй батальйон ДУКу в Пісках... (раніше вдалося зֹ’ясувати, що підрозділ запасний, тому не може перебувати на передовій – ред.). Знову у міськвідділі. Будемо вилучати скриньку разом з слідчим!», - зазначив активіст у повідомленні у «Фейсбук».

І додав: «Допоки не зроблять діяльність публічною, а документи нормальними, то вони так будуть кататися...».

P.S. Згодом з'ясувалося, що чоловік на фото, Павло Семенюк, насправді не є шахраєм, і звинуватили його безпідставно. Попри невдалий перший досвід волонтерства, готовий повернутися до цієї справи. Про це - у наступному матеріалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
SVV Показати IP 12 Січня 2016 21:27
Да вже задовбали такі волонтери, впиляйте йому років з 15, остальні самі розійдуться.
таня Показати IP 13 Січня 2016 10:40
це все брехня.Всі документи в нього були-міліція перевірила і ніякоі скриньки в нього не вилучали
Саша до таня Показати IP 13 Січня 2016 14:09
Сергій Абрама з САМООБОРОНИ.Це він все організував але не доказав.Ніхто скриньки не вилучав,міліція перевірила всі документи і не найшла нічого кримінального.
Іра Показати IP 13 Січня 2016 16:09
Ця акція була заказна,щоб обещестити ПРАВИЙ СЕКТОР.
Керівник волонтерськ Показати IP 14 Січня 2016 11:14
Цей чоловік насправді являється волонтером добвольчого Украінського корпусу Правого Сектору.Зібрані ним кошти справді надходили на 3-ій добровільчий батальйон правого сектору.Міліцією,по прибуттю на місце зборів коштів було все з"ясовано.Всі потрібні документи було надано і ніхто ніякоі скриньки не вилучав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus