USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Житомирщині – ДТП: перекинувся автобус Київ-Луцьк

9 Червня 2019 13:21
Аварія за участю маршрутного транспортного засобу сталась уночі 9 червня на під’їзній дорозі до траси Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі. Керманич автобуса, який курсував до Луцька, з’їхав у кювет, де бус перекинувся. За медичною допомогою звернулись 7 пасажирів, двох з яких ушпиталили. Розпочато досудове розслідування, інформує прес-служба ГУНП Житомирщини.

Повідомлення про вказану ДТП з потерпілими надійшло до поліції близько чверті години після півночі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції та слідчі відділу розслідування ДТП ГУНП Житомирщини.



Попередньо з’ясовано, що ДТП сталась на під’їзній дорозі від райцентру до траси Київ – Чоп, поблизу с. Майстрів, за участю маршрутного мікроавтобуса. Його 49-річний водій слідував з Києва до Луцька, на заокругленій дорозі не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Унаслідок вказаної пригоди медична допомога знадобилась 7 пасажирам буса. Двох із них – 22-річного львів’янина та 50-річну жительку Новоград-Волинського району – було госпіталізовано. Іншим - призначено лікування амбулаторно.


Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. З’ясування усіх обставин триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
КЕТ Показати IP 10 Червня 2019 10:59
Який перевізник? Таблички оперативно познімали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus