USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На Житомирщині, Рівненщині та Волині – військові навчання: відпрацьовують знищення ДРГ

7 Вересня 2022 22:48
На Житомирщині, Рівненщині та Волині – тактико-спеціальні навчання Нацгвардії, Держприкордонслужби, Нацполіції спільно з Силами територіальної оборони ЗСУ. Навчання проходять в регіонах, які межують з рб.

Про це повідомляє АрміяINFORM.

Відповідно до легенди навчань, правоохоронці та військові відпрацювують питання інженерного облаштування оборонних позицій, а саме мінування територій. Окрім того, підрозділи спільно тренуються проводити визволення територій від сил і засобів противника та відбивати його контрнаступальні дії.

Разом з основними навчальними маневрами, підрозділи спеціального призначення також відпрацьовують виявлення, блокування та ліквідацію збройних груп та ДРГ.

Читати ще: Військові навчання в Білорусі: у 100-й бригаді ТрО Волині просять повідомляти про підозрілі дії

Зазначимо, що такі навчання необхідні для підтримки боєздатності підрозділів системи МВС у районах відповідальності та бойового злагодження із силами Тероборони ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus