USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На Житомирщині ворог завдав ракетного удару по двох містах: є жертва, зруйновано 25 будинків

6 Березня 2022 10:05
На Житомирщині внаслідок ракетного удару по кількох містах зруйновано 25 будинків, загинула одна особа, двоє травмовано.

Про це повідомляє пресцентр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, внаслідок ракетного удару по приватному сектору у місті Овруч зруйновано 15 приватних житлових будинків, з них 5 – повністю.

Попередньо жертв та постраждалих немає.

«Внаслідок ракетного удару по приватному сектору у місті Коростень загинула 1 особа та 2 травмовано. Зруйновано 10 приватних житлових будинків з послідуючим горінням 1 будівлі. Врятовано 5 дітей з підвального приміщення», – повідомили у ДСНС.
24 лютого рано вранці війська Росії вдерлася на територію України. Пізніше Верховна Рада України проголосувала за запровадження воєнного стану.

Супротивник атакував воєнні об’єкти, а потім використав різне озброєння та авіацію проти мирних населених пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus