USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

На зустрічі з працівниками волинського підприємства нардеп розповіла про законодавчі ініціативи підтримки фермерства

2 Липня 2019 09:58
Нещодавно народний депутат Ірина Констанкевич з робочим візитом побувала у місті Ківерці. Найперше нардеп зустрілася з трудовим колективом фермерського господарства «Золота нива».

Фермерське господарство «Золота Нива» – основне ринкоутворююче підприємство у Ківерцівському районі. Сільгосппродукцію вирощує і переробляє це підприємство на замовлення торгових марок «NESTLE», «Торчин продукт» та інших, йдеться на сайті Ірини Констанкевич.

Господарство постійно розширює площі посіву моркви, столового буряка, зернових. Весь час запроваджує нові технології по переробці вирощеної своєї сільськогосподарської продукції.
Під час зустрічі обговорили важливі питання розвитку середнього та малого бізнесу, зокрема і законодавчі ініціативи підтримки фермерських господарств.

У травні Верховна Рада прийняла законопроект про стимулювання і розвиток сімейних фермерських господарств та припинення корупційних зловживань у сфері розпорядження землями державної та комунальної власності (№7060). Підтримала закононопроект й Ірина Констанкевич.

Цього ж дня нардеп мала зустріч з трудовим колективом ТзОВ «Волиньагропродукт». Директор підприємтва Володимир Маковецькиий розповів, що підприємство з виробництва хліба зареєстроване ще у 2001 році. Нині, там працює 50 осіб. Упродовж 2016-2018 років укомплектували 43 вакансії. Працівників підприємства нагородили подяками народного депутата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus