USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На 8 дільничних інспекторів Володимир-Волинського району - один автомобіль

26 Червня 2008 12:03
У розпорядженні дільничних інспекторів Володимир- Волинського району - всього один автомобіль. Це зауважив під час виїзного засідання колегії облдержадміністрації з розгляду питання «Про дотримання Володимир-Волинською райдержадміністрацією Закону України «Про місцеві державні адміністрації» заступник голови ОДА Василь Дмитрук , - 26 червня інформує репортер «Волинських Новин».
 
 
Виїзна колегія облдержадміністрації розкритикувала керівництво Володимир-Волинського району щодо незадовільного стану криміногенної ситуації у районі. Як зазначив заступник голови ОДА Василь Дмитрук, у першому кварталі цього року міськвідділом внутрішніх справ зареєстровано 41 злочин, який скоєно на території району, що значно більше за минулий рік. Зросла на 40% кількість тяжких та особливо тяжких злочинів, крадіжок, злочинів пов’язаних із використанням зброї, а також незаконним обігом наркотичних засобів.
 
На території району діють 20 сільських, одна міська районного значення ради, які обслуговують вісім дільничних інспекторів міліції. Пан Дмитрук зауважив, що здебільшого дільничі інспекції не забезпечені окремим службовим приміщенням та у їх користуванні є лише один службовий автомобіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus