USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На авто волинянам витратили півмільйона. ФОТО

19 Лютого 2013 12:52
Восьмеро волинян з особливими потребами отримали документи на спецтранспорт.

Ключі та пакет документів на автомобілі людям вручив голова Волинської ОДА Борис Клімчук 19 лютого.

Спеціалізовані автівки придбали за кошти державного бюджету. Так, серед отриманого волинянами транспорту були автомобілі «СЕНС» та «GEELY». Загалом же, за словами губернатора Волині, 8 автомобілів обійшлися у приблизно півмільйона гривень держбюджетних грошей.






Серед власників нового транспорту опинилися інваліди війни, постраждалий від наслідків аварії на ЧАЕС, які отримують авто безплатно, ліквідатор наслідків Чорнобильської катастрофи, який сплатить 7% вартості машини, та інвалід загального захворювання, який оплатить 30% від ціни автомобіля.




Під час вручення ключів Борис Клімчук зазначив, що держава дає гроші на такі потреби. «Ми їх находимо. Ми вам не дотинаємо за ті гроші, ви їх заслужили», - додав він.



Побажавши присутнім «ні жезла, ні гвоздя», губернатор, однак, зазначив, що наразі потрібно почекати із покращенням стану доріг на Волині. Мовляв, ремонтувати почнуть, коли покращаться погодні умови, тоді й «положать по сухому». «Там, де ямку бачите, то об’їжджайте поки», - порадив Борис Клімчук.



Нагадаємо, документи на автомобілі представники ОДА вручають не вперше.



Так, губернатор зазначив, що торік за гроші з державної скарбниці придбали 43 автомобілі для волинян, які знаходилися у черзі на забезпечення транспортними засобами.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus