USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку неповносправні отримали автомобілі. ФОТО

21 Грудня 2012 15:38
Автомобілі від Волинської облдержадміністрації подарували 9 волиняням-інвалідам. Ще 5 автомобілів швидкої допомоги марки Ford отримали волинські медичні заклади.

Ключі від автівок вручив заступник голови Волинської ОДА Сергій Ющак у Луцьку 21 грудня.

Власниками 7 легковиків «СЕНС» ЗАЗ та 2 автомобілів Geely CK-2 стали неповносправні з Волині. Привітати «щасливців» уповноважили Сергія Ющака, хоч спочатку це мав зробити губернатор області Борис Клімчук. Однак, за словами заступника, голові ОДА не вдалося особисто бути присутнім на врученні через сесію облради. «Просили передати вам найкращі вітання», - зазначив він.



Сергій Ющак розповів, що це не перші автівки, які подарували волинянам цьогоріч. Мовляв, власниками нових «коліс» у 2012 році стали більше 30 людей. «Приємно, що в області навіть на закінчення року держава певні соціальні кроки робить», - додав заступник губернатора.





Як пояснили власникам автомобілів, транспорт вони отримали безплатно, однак за реєстрацію доведеться заплатити 600-800 гривень. Вона додала також, що люди двічі у рік отримуватимуть компенсацію за бензин обсягом 142 гривні.


Окрім того, 5 автомобілів швидкої допомоги отримали медичні заклади Нововолинська, Володимира-Волинського, Ковеля та Луцька. Зокрема, 2 автомобілі поповнили автопарк Луцької станції швидкої допомоги.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Григорій Іванович Показати IP 21 Грудня 2012 22:41
Без сумніву радує! Цікаво скільки років потрібно , щоб забезпечити неповносправних, інвалідів з вадами опорно-рухового апарату, тобто тих , хто потребує, та стоїть на черзі , автомобілями?! Мається на увазі інвалід (не кум кума, брат, сват) ще за життя зможе отримати автомобіль. Та не подавати як велике досягнення (майже диво)з кілька -тисячної черги 30 чол. за рік отримали автомобілі. Нескладні підрахунки - інваліди, які 5 років тому стали на чергу, років через 80 всетаки отримають авто. Браво! /біс.
Anonymous Показати IP 21 Грудня 2012 22:42
а зачем этим доходягам машины???
ха Показати IP 23 Грудня 2012 03:28
"ануси" на халяву!! )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus