USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На басейн в «Проліску» треба 6,5 мільйона

6 Червня 2012 13:51
Для того, аби збудувати басейн в санаторії матері та дитини «Пролісок», потрібно 6,5 мільйона гривень. Частину грошей хочуть залучити з державного бюджету, подавши проект «Через партнерство до здоров’я» в Державний фонд розвитку місцевого самоврядування.
Про це 6 червня під час засідання постійної комісії облради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області розповіла начальник відділу ради з питань бюджету, економічної політики та проектної діяльності Алла Яценюк.
З її слів, проект планують подати до Державного фонду розвитку місцевого самоврядування, аби попросити кошти на покращення матеріальної бази санаторію матері та дитини «Пролісок».
«Розпорядник коштів ‒ обласна рада. В разі перемоги буде розпорядником рада, а згодом вона визначить розпорядника нижчого рівня», ‒ зауважила посадовець.
Проект стосується добудови басейну в санаторії «Пролісок». «З державного бюджету проситимемо 1,5 мільйона гривень, 300 тисяч залучимо партнерських коштів. Решту – закласти в обласному бюджеті на 2013 рік. За умови, якщо переможемо наш проект», ‒ пояснила посадовець.
Загалом, як повідомила Яценюк, для зведення споруди потрібно 6,5 мільйонів гривень.
Зрештою члени комісії вирішили рекомендувати депутатам облради схвалити проект «Через партнерство до здоров’я».
Нагадаємо, в травні члени «бюджетної» комісії облради розглядали прохання директора санаторію Валентини Касарди про надання на зведення басейну 8 мільйонів гривень з обласного бюджету. В результаті дискусії члени «бюджетної» комісії зійшлись на думці, що для того, аби можна було предметніше розглядати це питання, потрібно відпрацювати механізм залучення обласного бюджету у фінансування об’єкту. Цим і доручили зайнятись обласному фінуправлінню спільно з керівництвом санаторію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тана Показати IP 6 Червня 2012 14:34
А для чого там так конче знадобився той басейн? Там є річка, і невеличкий басейн для дітей. Коли нема куди подіти гроші, то краще пустили б їх на те, щоб хоч трохи здешевити путівки. Я відпочивала там з дитиною минулого року 10 днів, заплатила за це майже п"ять тисяч гривень. Думаю, гроші не маленькі, то все могло б бути й краще за такою ціною. По-перше персонал привітнішим, і все більш продумано. Наприклад, в їдальні нас посадили за столик біля кухонних вікон з яких подають їжу, тож ми весь час "насолоджувались" запахами кухні, а буквально поза нашими спинами постійно бігали офіціантки з тарілками з їжею - місця в їдальні достатньо і в цій зоні можна було столик і не ставити,в номері, на половині балкона була відбита плитка на підлозі і просто лежали шматки цементу. Приїхавши на десять днів і записавши дитину в басейн, потрапили туди лише два рази, бо тренеру вигідніше займатись за додаткову плату акваеробікою,та й то на другий раз в малесенький басейн записали стільки людей, що дійсно було "як оселедці в бочці", щоб одним махом всіх відбути, на лікувальній фізкультурі інструктор не хотів займатись з дитиною індивідуально, бо йому в облом з однією, от якби група дітей назбиралась, але ж дитині прописали ту фізкультуру на конкретну годину саме індивідуально, прописані ванни теж з восьми вдалось прийняти тільки чотири. До тебе будуть краще ставитись, якщо ти будеш собі брати додаткові платні процедури і послуги. Але ж люди, невже ви всі настільки багаті, що така сума за десять днів - це дрібниці? Для мене, наприклад, це дуже багато. І хотілось би, щоб хтось "в верхах" подумав, що звичайній сім"ї, а не лише багатодітним і т. д., теж треба оздоровлювати дітей, а при таких цінах це надзвичайно нелегко. З позитивного в цьому санаторії - чудова природа,чисте повітря, непогана кухня, впорядкована територія, відносно чисто в номері. Незрозуміло, на фіга такі грощищи тратити на той басейн?
Док Показати IP 6 Червня 2012 15:05
для довідки вартість відпочинку для сімї з 4 чоловік на повну вартість буде коштуватиме як відпочинок в ОАЕ. Ностальгую за тими часами коли були, вірніше діяли, профспілки. Бред - я справино сплачує внески до соц. страху, маю заробтну плату вище середньої + дружина так само, і не можу собі дозволити відпочити в санаторії за 40 км. від Луцька. Реально в Турцію полетіти дешевше.
До Дока Показати IP 6 Червня 2012 15:29
Профспілки діють і зараз. Наприклад, директор нашої організації кожне літо виїзджав по профспілковій путівці відпочивати, ще й все своє кодло вивозив - дружину, дорослу дочку, сестру... Іздять також і близькі до керівництва директорського і профспілкового. Може де і прості смертні їздять, але у нас такого не спомстерігалось.
З Луцька Показати IP 6 Червня 2012 17:16
+500. Голова профспілки вчителів Луцька мадам Василенко їздить з сім'єю і ще своїм наближеним відпочинок організує. Люди, які працювали по 40 років, і після неодноразового звернення не могли поїхати...
??????????? Показати IP 6 Червня 2012 17:24
Щось я не можу зрозуміти, який це має бути басейн за 800 тис. доларів?????!!!!! За таку вартість можна оновий "Пролісок" поставити без тих недоліків, на які вказує Тана. Крім того, за ті гроші,які слачуються за путівки, "Пролісок" повинен працювати на самоокупність. напевне потрібно було відразу продати його інвесторам 3-4 роки тому. До речі, Клімчук Б.П. вже розповідав про котельню за пару лямів...нехай зверне увагу на басейн!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus