USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На будівництво пункту пропуску «Гута – Отчино» не вистачає коштів

13 Серпня 2008 13:59
За словами заступника голови облдержадміністрації Василя Дмитрука, на місцевий пункт пропуску «Гута – Отчино» потрібно близько 5 мільйонів гривень. Стільки ж необхідно для створення під’їзної дороги. Але, як зазначив пан Дмитрук, збільшилася вартість будівництва, тому виникли фінансові проблеми, –  інформує 13 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Як сказав пан Дмитрук, за програмою будівництва пунктів пропусків у 2008-му передбачалося спорудження українсько-білоруського «Гута – Отчино». Із обласного бюджету на виготовлення кошторису та початок будівництва виділено 700 тисяч гривень. А необхідно майже 10 мільйонів гривень. Вартість зведення й облаштування самого пункту становить 5 мільйонів. І під’їзна дорога, що будується службою автодоріг області, також закоштує 5 мільйонів.
 
Тому, як сказав заступник губернатора, «підготовлене звернення голови ОДА до Кабміну та Президента у частині виділення коштів із державного бюджету на будівництво місцевого пункту пропуску». Якщо гроші надійдуть – «Гута – Отчино» добудують у 2008-му, – додав пан Дмитрук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus