USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На чотири дні Луцьк окупують нові авто Renault. Фото

11 Червня 2010 11:05
У Луцьку відбудеться досі небачена за масштабами автомобільна виставка комерційних автомобілів Renault – нові авто для бізнесу можна буде побачити 12-13 червня біля гіпермаркету «ТАМ-ТАМ», а 14-15 червня – в самому центрі Луцька.

За словами організатора - компанії «Луцьк-Експо», окрім відомих моделей Renault Trafic та Master на виставці можна помацати, сісти за кермо та покопирсатися у двигунах нових моделей Renault Logan Van, Renault Logan Pick-Up та оновленої Renault Kangoo.

Примітно, що стартова ціна на «комерціали» сягає рекордної дешевизни – всього від 98 500 гривень.

До слова, європейські автолюбителі та профі давно оцінили перевагу автомобілів RENAULT. За результатами продажів за 12 років, комерційні Renault посіли першу сходинку в європейському рейтингу в сегменті до 3,5 тонни.

Окрім того, на будь-яку модель Renault діє кредитна програма - нуль відсотків на два роки для юридичних та фізичних осіб. Радує, що за цими пільговими умовами кількість оформлених у кредит авто не обмежується.

Детальніше дізнатися про майбутню виставку популярних авто можна безпосередньо від організатора виставки – офіційного дилера Renault на Волині компанії «Луцьк-Експо» за телефонами в Луцьку (0332) 280-333, (093) 312 32 61 або на сайті: www.lutsk-expo.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus