USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На День міста лучани побачили таланти Волині. ФОТО

24 Серпня 2009 10:00
У рамках проекту «Волинь шукає таланти» під час святкової програми на День Міста на сцені у центрі Луцька свої виступи лучанам дарували два луцьких гурти «Ікебана» та «Segway» та дует із Володимира «Альтаір». Про це 24 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів автор проекту «Волинь шукає таланти» директор департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради Володимир Пащенко, конкурс вже відбувся у Луцькому районі, Маневичах та Володимирі-Волинському.
 
 
Таким чином уже вдалося віднайти кілька талантів, які заслуговують на увагу волинян. Деякі із них подарували свої показові виступи у рамках святкової програми на День Міста.
 
Отож першими на сцену вийшов луцький гурт «Ікебана». А щоб публіка розворушилася та стала активнішою, хлопці рок гурту розпочали виступ із пісні «Прокидайся». Наступними рок мотиви лучанам та гостям міста дарував гурт «Segway».
 
Останніми проект «Волинь шукає таланти» представили дівчата із Володимира-Волинського, які заспівали дуетом. Варто зауважити, що молоді таланти Волині вже віднайшли своїх шанувальників, які по завершенні виступів за сценою брали у них автографи.
 
Довідково:
 
Метою проекту «Волинь шукає таланти» є пошук талановитих людей у містах та селах Волині. Конкурс відбудеться в усіх містах та райцентрах області, а його переможець отримає 25 тисяч гривень та можливість запису диску у Рівненській студії звукозапису.
Умови відбору найдемократичніші – достатньо подати демо-запис власного виступу чи прийти і продемонструвати його організаторам. А до участі у проекті запрошуються не тільки співаки й музиканти, але й інші талановиті люди, які хочуть продемонструвати свій талант публіці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus