USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На день народження Тимошенко запускали кульки. ФОТО

28 Листопада 2011 10:26
Сотні лучан на Київському майдані зібралися для того, аби відзначити 51-ий день народження екс-прем’єрки Юлії Тимошенко, поки вона перебуває за ґратами.

Мітинг з цієї нагоди відбувся 27 листопада.

На захід прийшли представники різних політичних сил, а не лише «Батьківщини». Серед них – депутат облради від «Фронту Змін» Ігор Гузь, «свободівець» Євген Мельник, лідер облосередку ПРП Олександр Мартинюк, очільник обласної організації «Громадянської позиції» Олександр Кралюк, депутат Луцької міськради із фракції «За Україну» Богдан Шиба та інші.

Зокрема голова фракції «Батьківщини» в облраді Анатолій Грицюк повідомив, що волинська делегація у цей день поїхала до Києва, де відвідала мітинг перед СІЗО на Лук’янівці.

«Юлія Володимирівна – людина високого духу свободи, чесності і справедливості, саме вона стала архітектором Помаранчевої революції та Майдану», - зауважив Грицюк.

Секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт назвав Тимошенко «жінкою, чию місію української Жанни д’Арк визначила сама доля».

«На жаль, вона зустрічає свій день народження не в колі родини, як це вона робить зазвичай, а в оточенні тюремних стін, з підірваним здоров’ям. Влада хоче підірвати її дух, але у неї це не вийде, бо на боці Тимошенко – правда», - зазначив Пустовіт.

Тим часом пересічні лучани, які завітали на мітинг, гуртувалися навколо біло-сердечних наметів, підтанцьовували, спостерігали за партійними стягами та біло-червоними кульками у формі серця.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ball Показати IP 28 Листопада 2011 12:37
Дозапускалісь! До цих пір кульки на хресті пам'ятника висять і вітром їх носить! :)))
Патріот міста Показати IP 28 Листопада 2011 13:00
Молодці! Треба підтримувати. Бо завтра ц може статися з будь -ким
Коля Показати IP 28 Листопада 2011 13:42
Люди,а як нас політики запускають.Ось так би всіх політиків в космос запустить.
Лара Показати IP 28 Листопада 2011 15:11
...як би там не було, але думаю, що в нашій країні не знайдеться ще хоч би одного політика, якого б так любили як Юлю...море квітів біля сізо, пісні, листівки, феєрверки...важко бути сильною жінкою в суспільстві слабких чоловіків...
правдоруб Показати IP 28 Листопада 2011 17:04
зібралися зазомбовані люди типу білого братства

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus