USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На держпідприємство на Волині «зазіхнули» рейдери

22 Лютого 2013 12:27
Державне підприємство «Рибгосп Цумань» страждає від рейдера, який «доводить» господарство до банкуртства, а його працівників – до бідності.

Відповідну заяву працівників «Рибгоспу Цумань» озвучив депутат Ківерцівської районної ради Степан Бакай під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики, - інформують на сайті райради.

Як повідомив обранець громади, через занепокоєння щодо стану справ на ДП «Рибгосп Цумань» до нього звернулися його працівники, які мешкають у селищах Цумань, Олика, селах Башлики та Берестяни Ківецівського району. Мовляв, незаконне втручання «новоспеченого власника» Хофмана В.Б. в господарську діяльність державного підприємства «позбавляє людей останнього шматка хліба, доводить працівників до зубожіння, а підприємство – до банкрутства».

Тож, громада попрохала владу втрутитися у ситуацію і відновити повноцінну роботу рибного господарства. Люди вимагають зупинити рейдерів, які «нахабно забирають робочі місця, де уже понад 50 років працюють вони і їхні батьки».

Так, задля якнайшвидшого вирішення питання члени комісії рекомендували проінформувати про незаконне втручання в господарську діяльність ДП «Рибгосп Цумань» Хофмана В.Б. прокуратуру Ківерцівського району та Ківерцівський РВ УМВС України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
faraon Показати IP 22 Лютого 2013 15:00
Бакай сам один із головних порушників законів. Одним словом "ЗАГОТОВІТЕЛЬ"
ххх Показати IP 22 Лютого 2013 17:04
як колись казали, що вся біда від жидів
hftuji Показати IP 25 Лютого 2013 16:45
фараон а ти прав1 а хофман не дурак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus