USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На два вакантних місця у Луцькій мерії претендує 17 осіб

18 Серпня 2009 08:54
На дві вакантні посади у Луцькій міськраді нараховується сімнадцять претендентів. Про конкурс на заміщення вакантних посад у виконавчих органах Луцької міськради у коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник міського голови Микола Іванюк.
 
Як зауважив посадовець, не зважаючи на кризу, Луцька міська рада проводить конкурс на заміщення вакантних посад провідного спеціаліста відділу туризму та рекреації департаменту культури та збереження історичної спадщини та спеціаліста першої категорії сектору №1 відділу призначення державних допомог департаменту соціальної політики.
 
Набір нових кадрів чиновник пояснив тим, що, наприклад, у відділі туризму наразі працює лише одна людина. А от департамент соцполітики обслуговує приблизно 59 тисяч лучан, які відносяться до пільгових категорій, тому він потребує додаткових працівників. Крім того, Микола Іванюк зазначив, що із 375 затверджених працівників, у мерії фактично працює 350.
 
Отже, згідно із списками, які надав заступник міського голови, на посаду провідного спеціаліста відділу туризму претендує п’ять чоловік, а у департамент соціальної політики – дванадцять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
зАнонім Показати IP 18 Серпня 2009 10:05
лопати їм в руки, і хай попробують що таке справдня праця!
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 11:27
оголосіть кандидатів з анкетами і організуйте голосування))) я проголосую...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus