USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Гнідавському мості розпочався ремонт – рух частково обмежили

11 Травня 2010 12:02
Луцькі дорожники заходилися капітально ремонтувати автомобільний міст через Стир, що на вулиці Гнідавській – рух у сторону мікрорайону ДПЗ частково обмежений.

Про це повідомив директор міського департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький.

Ремонт розпочали у понеділок – поки що дорожники займаються фрезеруванням та облаштуванням нових бордюрів. Згодом почнуть капітальну заміну дорожнього покриття.

Через початок ремонту інспектори ДАІ патрулюють під’їзди до мосту. Міліціонери регулюють рух, бо одна проїжджа смуга перекрита для транспорту.

«Поки що рух обмежений частково. Тобто, машини, маршрутки та тролейбуси їдуть почергово по одній зі смуг. Однак десь за два-три тижні ремонтники повністю перекриють рух через Гнідавський міст», - каже головний комунальник міста.

За словами Івана Кубіцького, стратегічний міст ремонтують у комплексі з облаштуванням вулиці Данила Галицького. Кошторис робіт спільний. Дорожники обіцяють, що на мосту буде повністю замінене дорожнє покриття, встановлені нові бордюри, відремонтована пішохідна доріжка та велосипедна доріжки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
WS Показати IP 11 Травня 2010 13:04
А пором пустять? Чи гелікоптер літатиме? Прошу з"ясувати та оприлюднити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus