USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Теракт на Лондонському мості: підозрюваного вбила поліція

29 Листопада 2019 20:18
На Лондонському мосту невідомий чоловік напав на перехожих із ножем. Поліція кваліфікувала напад чоловіка, озброєного ножем, на перехожих на Лондонському мосту як теракт. У підозрюваного також виявили муляж вибухового пристрою.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Sky News.

За інформацією каналу, підозрюваного спробували зупинити перехожі, пізніше на місце події прибула поліція. На відео, опублікованому очевидцем, видно, що після нетривалої боротьби поліцейські застосували зброю (на записі чутно щонайменше два постріли).

За даними джерел Reuters, нападник був застрелений поліцейськими.

Пізніше стало відомо, що підозрюваний помер.

У результаті нападів чоловіка з ножем на людей на Лондонському мосту були поранені п'ятеро осіб, повідомили журналісту Guardian співробітники станції метро Monument, одного з найближчих до місця інциденту.

На відеозаписах, що з'явилися в соціальних мережах, видно, що кілька людей у ​​цивільному оточили чоловіка, який лежав на тротуарі біля самого парапету, потім вони розбігаються і озброєний співробітник поліції в лежачого стріляє.

У лондонській поліції заявили, що інцидент кваліфіковано як терористичну атаку: у підозрюваного виявили муляж вибухового пристрою.

Кореспондент BBC, посилаючись на джерела в уряді, пише, що напад був раптовим і у спецслужб не було розвідданих про підготовлюваний теракт. Особа підозрюваного спецслужбам і поліції невідома.

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон у Twitter подякував аварійним службам і представникам громадськості за «велику хоробрість під час терористичного нападу».

«Це жахливий інцидент, і всі мої думки про жертв та їхні сім’ї», – ідеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus