USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Горохівщині люди мало не згоріли через куріння у нетверезому стані. Вдруге

22 Вересня 2008 10:42
Сьогодні, 22 вересня, на початку доби у селі Гектари на Горохівщині через куріння в ліжку мало не загинули люди. Про це 22 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Повідомлення про лихо надійшло до вогнеборців о 5.44. І вони оперативно прибули на місце події. Вже о 6.25 вогонь було повністю ліквідовано.
Як з’ясували пожежники, вогонь виник через куріння в ліжку у нетверезому стані. 54-річний Віктор зі своєю 47-річною співмешканкою Людмилою напередодні добряче випили. Над ранок господар прокинувся і, побачивши, що в хаті повно диму, вибіг на вулицю. Однак алкоголь ще затуманював йому розум, тому, замість того, щоб рятувати жінку, яка перебувала десь у приміщенні, він просто ходив навколо будинку і гукав її. На щастя, ці крики почув брат постраждалого Анатолій, хата якого стояла на цьому ж обійсті. Він кинувся до будинку, вибив вікно і витягнув Людмилу на вулицю. Самотужки вибратися жінці теж завадило випите звечора. Окрім цього, у неї попеклися ноги (власне, із діагнозом опіки кінцівок її госпіталізували у районну лікарню).
Вогонь не завдав значних матеріальних збитків. Він пошкодив приблизно 4 метри квадратні приміщення, а також диван та ковдру. Проте в цій історії вражає інше. Ці люди вже вдруге стали жертвою вогню через необережне поводження з ним під час куріння. Першого разу за димом пішло усе їхнє добро. І власне Анатолій, на подвір’ї якого поряд із новим будинком стояла стара хата, приютив брата і його співмешканку. До речі, і Віктор, і Людмила ніде не працювали та зловживали алкоголем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus