USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Гряді «Мерс» на зустрічній смузі протаранив «Тойоту»

25 Червня 2012 13:32
В урочищі Гряда в Шацькому районі Волині автомобіль «Мерседес» виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в «Тойоту». У результаті ДТП водій «Мерса» опинився в лікарні.
Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.
У міліції кажуть, що автомобіль «Мерседес» під керуванням 29-річного жителя села Заозерне в урочищі Гряда виїхав на смугу зустрічного руху. Тут автівка зіткнулася з «Тойотою», за кермом якої перебував 25-річний ковельчанин. Внаслідок отриманих в аварії травм водій «Мерса» опинився в лікарні, а автівки доправили на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів.

Подібна автопригода сталася і в Луцьку. Тут «Опель», яким керував 48-річний мешканець облцентру у нетверезому стані, об’їжджав припаркований автомобіль. У результаті машина виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася автомобілем «Хюндай» під керуванням 38-річної лучанки. Внаслідок ДТП пасажирка «Хюндай» травмована, однак після огляду лікарями її відпустили додому.

А у Старовижівському районі із кермуванням «Фордом» не впорався 41-річний житель села Текля. Автівка з’їхала в кювет, де зіткнулася з придорожнім деревом. У результаті чоловік опинився на лікарняному ліжку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
kamil Показати IP 25 Червня 2012 14:45
нехер пяними по гряді ганяти. лобже що люди живі.
вас Показати IP 26 Червня 2012 00:28
25 річний ковельчанин на тойоті митника???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus