USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Ягодинській митниці хочуть почути підприємців

12 Лютого 2013 08:56
Попри усі старання волинських митниць, проблемні робочі питання у приватних підприємців залишаються й досі.

Про це йшлося на робочій зустрічі керівництва Ягодинської митниці з суб’єктами ЗЕД - основними платниками податків Волинської області 11 лютого.

Зі слів очільника митниці Романа Микитюка, план виконання бюджетних завдань протягом 2012 року, а також у січні 2013 року, довели до очікуваних показників – це 2,9 мільярда гривень.

«Хотів би почути від вас ті пропозиції, що вам заважає і що нам треба зробити краще для того, щоб ви обслуговувалися на митниці швидше. Чи є у вас плани на збільшення виробництва? Чи є плани на збільшення комерційної діяльності ваших підприємств? На що ми можемо сьогодні розраховувати? Чи будуть на Волинь імпортуватися та розмитнюватися продукти нафтопереробної галузі: бензин, дизельне паливо?» – звернувся до підприємців, які працюють в зовнішній торгівлі Роман Микитюк.

З пропозицією щодо полегшення процедур митного контролю висловився директор ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» Володимир Гунчик. Він зауважив, що компанія «Богдан Моторс» з допомогою Ягодинської та Волинської митниць завершили створення митного складу на території підприємства.

«Прошу розглянути пропозицію нашого підприємства – можливість спростити процедуру відправки продукції (а сьогодні 70% продукції іде на експорт) безпосередньо на розборі» – розповів Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лара Показати IP 12 Лютого 2013 11:08
...немає Ягодинської і Волинської митниці...всі митні пости Волині знаходяться в підпорядкуванні Ягодинської митниці...
Випадково прочитав Показати IP 12 Лютого 2013 16:45
Стаття не про що.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus